Ultimă oră: care este starea lui Benone Sinulescu. Ce spune directorul medical al spitalului în care este internat artistul

0

Ultimă oră: care este starea lui Benone Sinulescu. Cântărețul se află în continuare internat la spital, acolo unde primește îngrijiri medicale.

Ultimă oră: care este starea lui Benone Sinulescu
Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad, a dezvăluit că, din fericire, Benone Sinulescu este conștient şi comunicativ. Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a declarat Lenuţa Timiş pentru Cancan. Artistul este comunicativ și poate vorbi, după cum a spus directorul medical: „Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adcă nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit”.

Scandal pe internarea lui Benone Sinulescu. Fostul impresar o acuză pe soția artistului

Directorul medival al spitalului din Arad a mai precizat că nu se știe cât va mai sta artistul internat. „Asta nu putem să estimăm, vă dați seama. Totul depinde și de corpul dânsului, de starea lui. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. A venit sâmbătă, în jurul orei 16:00”, a precizat Lenuţa Timiş.